Мотивація: Теорія відра з крабами.

Мотивація: Теорія відра з крабами. Практичний курс #SMM на 100%. Львів.

«Теорія відра з крабами» (англ. Crab bucket theory) - краби настільки тупі, що поодинці кожен з них легко б вибрався з відра, але коли один з них намагається з відра вибратися, інші чіпляються за нього і затягують назад вниз.

Чому в своєму блозі я пишу про крабів? Коли людина намагається кинути палити, а друзі кажуть «в тебе все одно нічого не вийде» і простягають цигарку - crab bucket. Коли ти отримуєш другу вищу освіту, а друзі голосно дивуються, навіщо тобі це треба, адже на роботі і так втомлюєшся - crab bucket. Коли твої власні батьки кажуть тобі, що ти дурний (невдаха, нездара, нічого путнього не вийде) - так-так, crab bucket. Коли ти займаєшся улюбленою справою, а всі навколо говорять "Скільки ти ще дурницями бавитимешся? Знайди собі нормальну роботу!" - crab bucket.
Мотивація: Теорія відра з крабами. Така людська природа. Практичний курс #SMM на 100%. Львів.

Така людська природа, і нічого з нею не вдієш, крім одного - бути сильнішим відра з крабами і впевнено рухатись вгору, навіть коли тебе тягнуть назад всі навколо.

Тому якщо хочете займатись улюбленою справою, тоді нікого не слухайте - просто беріть і робіть. Не будьте крабами - будьте розумнішими, і все вийде!:)

п.с. Автор теорії «Менталітет краба» - Jon E. Royeca.






0 коментарі:

Дописати коментар