Чи варто часто писати в соцмережах?

Практичний курс #SMM на 100%. SMM курси в м. Львів. SMM на 100%. Богдан Довжний

На наших практичних курсах #SMM_на_100%  часто запитують, “А в який час краще писати в соцмережах? Скільки публікацій варто писати на день?”.

Розглянемо це питання на прикладі Fcebook, оскільки всі ми знаємо про алгоритми ранжування публікацій в стрічці новин цієї соцмережі.

Отже, спочатку ми писали рідко, потім для збільшення охоплення ми писали все частіше і частіше. Після цього почали з’являтись нові інструменти та особливості ранжування алгоритму, наприклад відео в пріоритеті (але не завжди, все залежить від того, наскільки відео цікаве людям), та live трансляції. Здавалося б достатньо часто генерувати відео-контент (згідно з Social Bakers люди в Facebook завантажують відео набагато частіше, ніж в YouTube) та запускати трансляції наживо, - але не все так просто. Кількість публікацій та використання нового функціоналу не є гарантією отримання хорошого охоплення.

Є дві причини, чому Facebook маніпулює нами (адміністраторами бізнес сторінок):

  1. Facebook хоче, щоб ми перестали надто часто публікувати.
  2. Facebook хоче, щоб ми публікували частіше, якщо до того ми робили це рідко.
Так скільки ж потрібно публікацій щодня? Відповідь швидше не в кількості, а в ЯКОСТІ та КОРИСНОСТІ. Ось що справді важливо.

Перед тим як тиснути кнопку “опублікувати” перегляньте вашу публікацію і запитайте себе:

  • Чи це релевантно вашій аудиторії?
  • Чи це корисне вашій аудиторії?
  • Чи це найкраща публікація, яку ви можете придумати сьогодні?
Якщо відповідь “Так” - сміливо публікуйте. Якщо “Ні”, краще утримайтесь, поки не напишете щось дійсно цінне.

А якщо вам важко придумувати постійно щось нове і цікаве, ми вам допоможемо. Долучайтесь до оновленого практичного курсу >> #SMM_на_100%.

До зустрічі в аудиторії.;)






0 коментарі:

Дописати коментар