Google вимикає Google Plus :(

Тунелі продажів для бізнесу. Чатботи. Реклама Facebook Instagram курси в м. Львів. Богдан Довжний

Ось і настав той день, - день коли я знову розпочинаю роботу над власним блогом 😍, який трішки застоявся, а також день коли Google вирішила вимкнути Google Plus.😞

Google знадобилося 7 років на те, щоб: спробувати створити "вбивцю" Facebook, принести у світ інтернет-проектів безліч нових і сильних концепцій в дизайні інтерфейсів, показати іншим корпораціям що таке примусова інтеграція продуктів, створити ідею "кіл", яку ніхто так і не повторив, хоча ідея начебто правильна. Напевно ніхто не шкодуватиме про закриття Google+. За визнанням самої Google, останніми роками у 90% відвідувачів сесії не перевищували 5-ти секунд. Останньою краплею для закриття стало виявлення витоку персональних даних близько півмільйона користувачів. В самій Google+ зараз люди багато пишуть і шкодують про рішення Google, дехто пише що в Facebook не повернеться, дає посилання на власні профілі в Twitter i LinkedIn.

В Україні точно було небагато шанувальників Google+. Але ось мені її чомусь шкода - це перша мережа, де я побачив великі вертикальні гіфки та багато іншого, я любив туди деколи зайти, навіть активно розвивав свій бізнес профіль.

Все має властивість рано чи пізно закінчуватися. І не забуваємо, що попри об'єктивні причини закриття, це черговий сигнал про те, що вже давно наступила ера чатботів.

п.с. Факт: в Google+ тривалий час була дуже велика кількість фейкових акаунтів, що відкривало широкий простір до інформаційних маніпуляцій, враховуючи індексацію контенту Google+ самою Google, нехай в останні роки не такою сильною як колись.

0 коментарі:

Дописати коментар